Sıtkı Çetin Ortaokulu

WEB https://sitkicetinortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÜÇEYLÜL MAH. DOKTOR ŞEVKET EŞMELİOĞLU CAD. NO: 12A EŞME / UŞAK
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :tekli
Servis :
Ulaşım : Tren ve Karayolu ile ulaşım vardır.
Yerleşim Yeri : Uşak / Eşme
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 63 Km